Zoeken naar landnummer suriname paramaribo

landnummer suriname paramaribo
Netnummer Paramaribo Suriname.
Als u zich buiten Suriname bevindt en u wilt een persoon in Paramaribo bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Suriname is 597, dus als u in Belgiƫ bent en u een persoon in Paramaribo wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door 5975.
wimperextensions
Landnummer Suriname Tip Landnummers.net.
Deze website hebben wij opgezet om mensen te helpen die op zoek zijn naar het landnummer van Suriname en natuurlijk landnummers van andere landen. We hopen dat je snel en makkelijk het landnummer van Suriname hebt gevonden en wensen je succes met het bellen naar Suriname!
S7
Suriname landnummer.
Toegepast Niet toegepast. Paramaribo Dezelfde tijd als die van uw plaats %s hours later dan uw plaats. %s uur vroeger dan uw plaats. Toegepast Niet toegepast. Het landnummer 597 geeft aan dat het u telefoonnummer Suriname in Zuid-Amerika wilt gaan bellen.
baklijst
Landcode Suriname / SR / SUR Landcode.nl.
Landcode / landnummer Suriname. Alle informatie over de landcode van Suriname. Overzicht landcodes en landnummers. Landcode 2 letterig. Landcode 3 letterig. Landcode 3 cijferig. Landcode internet TLD. Aantal inwoners 2016. Meer informatie over Suriname. Meer informatie over Suriname op Wikipedia.
Landnummer Suriname: Suriname bellenSuriname bellen.
Tarief Vergelijking Suriname. Landen A-Z Landnummer. Landnummer Amerikaans Samoa. Landnummer Amerikaanse Maagdeneilanden. Landnummer Antigua en Barbuda. Landnummer Bonaire Nederlandse Antillen. Landnummer Britse Maagdeneilanden. Landnummer Burkina Faso. Landnummer Centraal-Afrikaanse Republiek. Landnummer Congo Democratische Republiek. Landnummer Costa Rica. Landnummer Curacao Nederlandse Antillen.
Landnummer Suriname.
Bij internationale telefoongesprekken wordt het Landnummer voorafgegaan door de meestal met 00 beginnende internationale toegangscode. Daarna volgt het netnummer, normaliter echter zonder de voorafgaande nul en daarna het nummer van de gewenste gesprekspartner, zoals gebruikelijk. Het nummer 08765.123456, dat wordt gebruikt voor telefoongesprekken binnen Suriname, wordt bij gesprekken vanuit Oostenrijk, Zwitserland of een ander land 00597.8765.123456.
Landnummer van Suriname Hallobuitenland.nl Goedkoop naar het buitenland bellen.
Het landnummer van Suriname. Als u naar Suriname wilt bellen moet u eerst een internationaal toegangsnummer of landnummer intoetsen. Door eerst het landnummer te toetsen geeft u aan dat u naar Suriname wilt bellen. Het landnummer van Suriname is 00597.
Suriname Reisinformatie Landenkompas.
Ambulance: Lokale nummers Paramaribo 113. Het water uit de kraan is veilig te drinken. Nieuws en kranten. Het laatste nieuws met betrekking tot Suriname vindt u op Google nieuws. Een overzicht van de kranten uit Suriname vindt u op Abyznewslinks. Websites uit Suriname eindigen op sr. Officiƫle website van Suriname: suriname-tourism.org. De landcode landnummer om iemand in Suriname te kunnen bellen is 00597 of 597.

Contacteer ons

-- klm suriname paramaribo
-- het weer suriname paramaribo
-- weersverwachting paramaribo suriname
-- landnummer suriname paramaribo
-- suriname
-- suriname nieuws
-- nieuws uit suriname
-- waterkant suriname
-- de ware tijd suriname
-- Suriname vakantie
-- suriname time
-- slm suriname